Oprah Winfrey Show
0

VIDEO / Shirley MacLaine priznala da je spavala s trojicom u istom danu

Sarajevo-x.com
Američka glumica starije generacije, koja je ujedno i dobitnica najprestižnije filmske nagrade Oscar, Shirley MacLaine, je tokom nedavnog gostovanja u emisije legendarne Oprah Winfrey otkrila da je jednom spavala s tri muškarca u istom danu.
Shirley MacLaine i Oprah
Shirley MacLaine i Oprah
"Imala sam mnogo afera i još više loših ljubavnika. Nisu me naročito zanimale neke neobične seksualne avanture, ali sam jednom probala seks sa trojicom u istom danu", rekla je MacLaine (76) i dodala kako je to tada bilo poput političke kampanje u kojoj svi rade istu stvar, a da ona nije htjela odudarati.

Oskarovka je bila u "otvorenom" braku sa Steveom Parkerom 30 godina, pa za njih česti izleti sa strane nisu bili ništa čudno.

Steve Parker i Shirley MacLaine
Steve Parker i Shirley MacLaine
Kako god, glumica kaže da je u suštini bila "serijski monogamist" i da to nije bio njen stil, te da je morala osjećati nešto prema muškarcu s kojim je stupala u seksualne odnose. Nakon Parkera se više nikada nije htjela udavati, a kod muškaraca je tražila čvrst karakter i osobnost, ali je priznala da ja voljela i one koji su bili pomalo sirovi i opasni.

Za Jacka Lemona je rekla kako je bio previše dobar i drag da bi joj bio privlačan, a da je Jack Nicholson bio previše opasan. Shirley je rekla i kako je uživala dok je bila u vezi sa Robertom Mitchumom i Yvesom Montandom.