Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš mi ju je žao... Godine idu, dolaze mlađe, mora se nekako skrenuti pažnja na sebe, a kako drugačije nego golotinjom... Pokušaj da upišeš neki fakultet (šta fali što si stara, čovjek uči dok je živ) da skreneš pažnju na sebe... Ah da, sorry, trebaš prvo srednju završiti.
bolja ova u godinama nego 80% mlađih koka
Ahaaa, znači ti si onaj iz Mostara što je neki dan silov'o 80-ogodišnjakinju. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idi snimaj pornić ili traži opet bogatog muža za novo dijete pa se kurvaj da te ostavi.
MA PUSIS TI NAMA.....
👃👀
Potrošena,ohrndana,anoreksična,monotona,isprana,nezanimljiva.
sad jos jedan filmic grupnjaka na plazi
pa gdje si seve dugo se nisi javljala !
Imo sam je nije cemu
...JESI LI PROČITALA KADA SAM POSTAO DA ĆEMO GLEDATI OĆEŠ LI POKAZATI GRUDI NA SFF-U...ZNAM DA JESI,PA ZAŠTO NISI POKAZALA,JA DOŠAO IZ HERCEGOVINE DA TE VIDIM I TI TAKO NAS OSTAVI OHLAĐENE...I MI SADA ČITAMO TEBE...
Severina se, nakon brojnih nastupa u Hrvatskoj i dolaska na Sarajevo Film Festival, odmara Bas se naradila jadna , stvarno zasluzen odmor.
Nije valjda da znas citat Seve, sigurno si to naucila snimajuci filmove!
Jebem ti novinarstvo u kojem dominiraju kurlete. Ocigledno novinari nece vise da mrdnu guzicu prate fejsbuk tviter i objave svaku jebenu glupost.
E bas onako lezerno sjedi i cita buhahahaha koja ubleha
snivi novi pornic
jel kopala da zaradi za godisnji odmor!?
Jedan pravo čudan detalj stalno viđam - pozicija noga pri svim slikama koje objavljuje. Nije bitno da li stoji ili sjedi - obratite pažnju da uvijek drži noge u ovoj pozi... meni malo glupavo, jer to je garant savjet nekog stilista ili pr-menagera da se obilato doda iluziji zvijezde... eto upratite malo taj detalj, bit ćeš još slika sigurno... ne znam meni malo smješno, možda će i vama bit... ako ne znate da li vam je smješno, probajte na svakoj svojoj slici zauzet takvu pozu nogama, hehe.
...jbg, risto, efekat potpetice...skladna je, ali ne baš visoka, tako da ovim stavom "izdužuje" potkoljenice...
Kužim ja taj efekat, nego je li cijeli svijet poludio i ovo nije nikome makar smiješno, haha... valjda treba nosit štiklu da bi ti noga zauzela pozu kao da nosiš štiklu, haha, :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klix mora ispratit svaki njen pokret već sam se zabrinuo da joj sta nije bilo