Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar srbija ima kralja?? Ovo nisam znala! Pa je li srbija monarhija ili republika?
jednom kuja, uvijek kuja!!
prostakusha
KRALJEVO ŽITO U BEOGRADU: Još za vrijeme kraljevine Jugoslavije, siromašni srpski seljak nije smjeo u Beogradu prodavati svoje jeftino žito, prije nego što se proda skupocjeno kraljevsko žito. To srbima nikada nije smetalo u istoriji, što najbolje odslikava nacionalni kretenizam. Naprotiv, svi oblici četničkog srbizma su slavili kraljeve koji su zlostavljali najviše sopstveni narod.
jaka pjevacica a jos jaci kkkkkkkpropaji kraljevi bez kraljevstva. ovo su vijesti za papke
od kucnog videa nema veceg soka tako da je ovo bezveze.
Srbija se zgrozava, koji licemjeri, kod vas je sve naopako, ne zgrozavate sto vam populacija slavi zlocince kao heroje, na to se ne zgrazavate kako onda da vas onda pod ozbiljno tretiraju nego ovako kao seve....
@ Commi nego ti meni reci , zguzil ovu Helenu?
Gospodo iz KLIX-a uozbiljite se više, pobogu! Pišite šta vam je volja ali radite to profesionalno - kakva \"kraljevska porodica\"!? Ovi polu-anonimusiI na slici, sa planetarno čuvenom Seve, su POTOMCI EX-KRALJEVSKE PORODICE i ništa ni više ni manje od tog! PS: Ona \'žuta\' Karađorđevićka je plaho elegantnije odjevena od Severine :)
Severina je kraljica a ne ovi kraljevići
Naziv s.rpska kraljevska porodica sasvim dovoljno govori o tome zašto su se svi ostali odvojili od Jugoslavije.
ŠTA NASA PODRUCJE IMA SA OVOM ZENOM!?
To je potomak onog kralja sto je zdusio u London i Srbiju ostavio na milost i nemilost Hiteru pa su je onda Tito i komunisti spasavali. Srbi samo slave svoje izdajnike i zlocince. Luda nacija.
ku*vetina sa ku*vinskom \"dinastijom\". i jedni i drugi su do prije 100 godina čuvali svinje. danas mogu izazvati samo podsmijeh
kako prevariti kladionicu sve na jednom mjestu a potreban minimalni pocetni kapital http://www.onlinebonusi.com/ref/partners.php?ref=1 ps na ovom sajtu ima i dobro takmicenje moze se zaraditi lova skupljajuci posjetu
bas je djevojka sa sela!!! uvijek to dokazuje! ne mora ni da pjeva. bitno je da je od \" kreatorke\" a kakva je to nije bitno, al jebi ga ako nista ovom staom se oproravio od zamisljanja kako dere severinu.
@@commi ...nasekirah se...zbog minusa :)...pozdrav...