Sve priznala u Ami G showu
4
Severina se pomirila s Milanom Popovićem?
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebajga skonala Seve da ovi mladi, misicavi manekeni samo dobro sheve a svi goli ko pistolj teski kokuzi, bolje onda nazad ko kralja bakra, malo feng shui, malo vegetarijanski, malo budizam, malo gusenje, al zato kreditna kartica na neograniceno, malo Sejsheli, malo Maldivi, Malo sv. Stefan....u njenim godinama to postaje vaznije od dobre porcije taslacenja
kad mali bude gledao mamine glumačke podvige pa kad mu drugari kažu, sinoć sam ti 6 puta gledao onaj mamin film
šta god da radi,ona to radi vrhunski i sa uživanjem. zar ne?
hahaha daj nemojte mi rec da je ovo najposjeceniji portal hahahahaha, pa to su sigurno njihovi nesposobni novinari anketu pravili
ccc koji preokret sapunice, a ja mislio ozenit ce je onaj sto su film snimali, sve se nadam da ce neki pornic brakom zavrsit i pokazat se kako ljubav pobjedjuje, al sta ces onaj lik je samo imo alatku nije imo para ko ovaj, kako je njenom muzu kad je ljubi ono zaljubljeno i sjeti se scene iz filma kako seve guta
trakavica se nastavlja
jedna je SEVE
ČETNIČKA POSLA
Svrbi me mindza!
još jednom se do zemlje klanjam i do groba zahvaljujem najposjećenijem bh portalu zbog ove neprocjenjive vijesti. kako ću večeras spokojno zaspati, meleci će me nosati na krilima sna, neću imati razloga da s podočnjacima dočekujem zore, sve zahvaljujući saznanju da su se severina i milan POMIRILI!
Koja je to vjestica proracunata a istovremeno i labilna .jedno je pricala prije par mjeseci a sada eto voli ga.Jedno je sigurno da se namlatila dobre love zahvaljujuci njemu odn.Milanu.Gadi mi se prevrtljiva skroz fujjjjjjjjjjjjjj.
Zalibo nas racku
e to mi je najvaznije u zivotu . mate r vam j....
slažem se, isto joj je kad ga više i ne osjeti.. potrošila se ko golf kec
Severina se pomirila s Milanom Popovićem, srbijanskim poduzetnikom i ocem svog djeteta... jooooj novinari.... koja rečenica u pm... PA i njegovo je dijete papani jedni (da ne spominjemo da li je bitno da je čova PODUZETNIK)!
Severina is coming Home 2 xxx
nije mi jasno kako neko moze zivjeti sa zenom koja je snimila p0rnic. kako ce sutra odrastati njeno dijete.ne moze nikako da odraste u zdravu i normalnu osobu.