Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Severina, moj savjet - uzmi flautu mani se klavira
..ne seri Seve, Tita ti....
Ova žena me ne oduševljava , ali isto tako treba da svoj stav preispitaju i svi ovi " žestoki kritičari lika i djela dotične dame ". Žena je sve svoje ciljeve i ideje ostvarila maximalno brzo i uz minimum ulaganja. Seve, svaka ti čast . . .
http://she.hr/wp-content/uploads/2013/07/sado-mazo-naslovnica.jpg + https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9-EL3285OgnNTv6lj6--0yjYwkMv78MhR8k_gyIXYNUcA2FhMQLmfgw + http://www.belgraviacentre.com/wp-content/uploads/2012/12/Cocaine.jpg uh seve, gdje bi nam kraj bio :D
Ružna ko lopov!
To treba dobro napuniti po mom misljenju......????
Hahah k`o o čemu- ku*va o poštenju
A i klavir može stradati. Pravda za klavir! Seve đe će ti duša, pa kakve su ovo provokacije, cccc.
steta sto joj ovom recenicom nije zavrsio ''filmic'',zabavis se a i nesto naucis gledajuci
al treba učit fine cure da ga što prije prime od bogatuna
Svinjarina???