Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladje je sladje ;) ;) Hebo Demi , pohabanu , najsladje je piche dok mu Fridrih Niche ;)
i ja hocu da probam na kaucu! ja stoke dosadne & glupe. nek probaju u fici ili jugi, ili pod mostom, ili u stubistu ili u parku na klupi. svrsavaaaaaaammmmmmmmm
Oni imaju KAUČ!!! I meni je životna želja da se sexam na kauču, jer nikada to nisam uradio! Pitams e kakav je osječaj!??
Jeste gledali ovo iznad. Ojjjj Srbi, pa i crkva vam je porno leglo.
Ma stipu to, pogledajte kako u srpskoj crkvi u Jagodini popovi taslace. SRPSKI POP ZAMIJENIO TELEFON I ZABORAVIO IZBRISATI VIDEO KLIP SEKSA NJEGA I KCERKE NAJBOLJIH PRIJATELJA. http://www.sandzak-x.com/news-readmore-1454.html
Ja mislim da sve ovo treba JE*AT\' xD
imaju skladan brak i vole se, bez obzira na razliku u godinama.. mislim da je ovo cista laz..
Cekajte prvo da vidimo kakva je koka? Dajte sliku...
mi je kako neko uopste moze uraditi takvu stvar. Sve i da je istina, zasto namjerno narusavati neciju intimnost, cak i brak. Koliko samo poremecena osoba mora biti?!
al ti je gledaš samo kroz fotošop ;)
Ja ne bih ni pomislio na drugu ženu da imam ovakvu poput Demi Moore... :)
laze scene nebi ashton on je fin decarac