Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa njoj ne fali a kritičara će vazda biti !
Čola diplomata
Čola više meda ne može ali je šarmantan
Eto nekog briga jesi li debela ili mršava, sebi si. A nemoj ni pokušavati da se porediš sa navedenom ženom jer njoj nisu ni do koljena one što su zgodnije od tebe. Kakva god da si (a zgodna si i lijepa) šta te briga kako stojiš u tuđim očima nego bitno je da si ti zadovoljna sa sobom. Druga stvar je ako ti želiš da se sviđaš svim muškarcima, onda znaj da ćeš se razočarati jer uvijek postoji mnoštvo boljih i ljepših. Zato o sebi stvoriš realnu sliku i nemaš problem.
Iskreno, prvi put cujem za ovu 😳
Čola stari bačje🥰...
Bolje biti malo deblja ( sve u granice ) nego ko daska
nema nista ljepse nego masno, samo za sladokusce. Cast daskama, ali uzitak je veci kad se zavalis u mekan krevet nego kad legnes na pod, pa zar nije?
Dobra Koka !!
Uvijek si bomba bila samo ne poredi se s Monicom Beluci
Za kile me nije briga, ali trebala pumpati usne, baš odvratno.
mislis ono za vrijeme aspirina? pa nisi bili bas debela, ja bi rekao taman :) ne brini se seko, bolja da ljulja nego da zulja
Pa jesi bila debela i jos si uvijek
jeko hanuma
Ovo kao Alo ili Informer…
Evo to od mene jedna od Cole. "Ako ti biti lakse, nisi debela".
Strašno, jadna seka,ovo baš jaka i važna informacija,,femicid,,
Hmmm, šmrc, šmrc.....