Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je i madonu ziogu dok je bila puterica
Ma nebih vala bio s starijom osobom zbog novca neznam stada radi i koliko je poznata radije bih prosio nego tu gadost dozivljavat svaki dan fuj jednom se živi i tamam posla da to jednom proživim sa nekim tko svoj zivot potrosio kako je htio ono bolest
najseljackija faca hilivuda
Ljubav? Ma hajte molim vas. Novčanik je poenta priče. Ljubav je sporedna stvar. Novčanik je čudo. Pogledajte Dzeku i Amru. Da nema novčanik ne bi ga ni pogledala u životu. Klasika.
Ti znas ko bi koga pogledao 😒
Najjaci, pohebo sto bi se moglo hebati
do njega je
ne beje momčić no novčić
bankomat i pile
znam ga kupuje šon u pennyiju
Ocel i ovoj koji samar dat, ko sto je Charlize Theron?
Malo mi je stara za njega.
Ruku na srce i ja bih blistao da se vodim za ruku sa Seanom
Djevojke bas dok su mlade mogu sta hoce + uhvatiti frajera i s parama i lijepo se udati i sve sve a jel predje 30 a pogotovo 35 moc joj haos opada onda daj sta das, zato djevojke pazljivo kroz zivot..
Ma pametan covjek ufatio pile i uziva, nekad je madona rezala vene za njim, a ovaj novo peceni srb jovan deep ima problema sa potenciom kao i svi srbi uzima africku sljivu kod vucica.
plati pa se klati
Ljubav na prvi pogled, nema sta…
Zar nije u Ukrajini?
Druže kakva crna Ukrajina jedina je istina da ga Šon Pen ne vadi