Ponosna na svoje obline
0
Scarlett Johansson mamila uzdahe u Berlinu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Scarlett je sva izoperisana\" a sta je to izoperisala? @L nemoj da ser.es djevojcice
A galerija slika? A perverti? :)
Evo ja sam izguglao, u cemu je problem? Drugacija frizura, drugacije se sminka, izgleda mi kao da je operisala nos i vidi joj se 10-tak godina razlike na licu, izgleda zrelije. Nista bitno. A sad ti izguglaj \"scarlett johansson nude photo\". Svaki muskarac kojem Scarlett nije vrhunska riba treba najozbiljnije prei.spitati svoj libido.
scarlett johansson before after google it
najbolja pi.cka ever :))
fakat teba ne da nije lijepa , nego je cak ruzna
ne kontam cime ona mami uzdahe? Neka mi neko pojasni???
znaci treba, ono, nide veze...
Pa nije se razveo zbog Blake. Scarlett je sva izoperisana kao i sve te \"ljepotice\" iz Hollywooda. Npr. Megan Fox u Fate&Hope i sad kako izgleda.
Najbolja pica u Hollywoodu, uopste ne razumijem kako se onaj Ryan mogao razvesti od nje radi Blake Lively. Jedino je lose sto je Jevrejka.
Kilom šminke i napičenim stavom. Bez toga, samo je obični lik koji ničim ne privlači pažnju.
meni ona uopste nije posebno lijepa
Cim ?