Prava parada slavnih
0

Šaroliko i otkačeno na rođendanu Pereza Hiltona

Sarajevo-x.com
Mnoge zvijezde okupile su se jučer u Los Angelesu kako bi zajedno proslavile 32. rođendan vrlo poznatog blogera Perez Hiltona, koji se proslavio pisanjem tračeva upravo o njima samima. Tema velikog partija bila je karneval, pa su se mnogi celebrityiji tako i obukli, prenose britanski mediji. Mnogi od njih na način da se odmah mogu priključiti cirkusu.

U tome su, piše Daily Mail, prednjačile britanke Mel B, nekadašnja Spice djevojka, i velika nada Britain's Got a Talent showa, Leona Lewis.

Njih dvije su izgledale kao da su spremne da pobjegnu i odmah se priključe cirkusu.

Perez Hilton je, međutim, bio sav u zlatu, obukavši sjajno blješteće odijelo i iste takve cipele, u čemu je dočekao svoje goste u objektu Paramount Studiosa gdje je rođendanska zabava i održana.

Slavlju su se pridružili Kate Perry, koja se čak popela na slona, zatim Paula Abdul i Taylor Dane, koje su svoje mlađe pratioce ostavile kod kuće.

Na partiju se pojavila i skoro uvijek neuredna Lindsay Lohan, kao i pjevačice Ashley Tisdale i Eve, a sve su Perezu poželjele još mnogo ovakvih zabava i dobrih tračeva, prenosi Daily Mail.