Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uprihodim vam m.a.m.i.c.i i s.es.t.r.i.c.i i ž.e.n.i.c.i i k.će.r.k.i.c.i i .t.e.t.k.i.c.i i b.a.k.i.c.i. i n.e.n.i.c.i i a.m.i.dž.i.n.i.ci i da.i.dži.ni.ci i s.tr.i.n.i i u.j.n.i i p.u.n.i.c.i i s.n.a.h.i i ostaloj ženskoj rodbini do devetog koljena dokle ćete izmišljati riječi - svega mi, gori ste od franje u najcrnjim danima novogovora
http://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/hrvatska-kosarkasica-najljepsa-sportistkinja-na-olimpijadi/120722077# NAJLJEPŠA SPORTAŠICA NA OI ! KOLIKO ZNAM I ŠARAPOVA UČESTVUJE NA TIM ISTIM IGRAMA , ALI NIJE NAJLJEPŠA ;) TOPLI POZDRAV RAJVOOSA , BRUKAŠ NADIMAK GLUPIM KOMENTARIMA !
HAHAHA, kakva Antonija!?!?Ko je to??Ko je cuo za tu drolju? Za Sharapovu je cuo cijeli svijet i uopste nije poenta da je ona najljepsa sportasica vec da je najljepsa medju vrhunskim sportasicama!
Kakav ba srbin, jebli vas srbi, sve prisvajate..Sad jos i Sharapova vlahinja, jasta je
Antonija Mišura je za nju izmislila sve ! Đaba ti pare , nisi bolja od nje !
BUAHAHAHA, kakav ba slovenacki kosarkas! On je srbin, vidis mu prezimena... Maria je srpska snaha i vjencat ce se u SPC u Los Angelosu!
Jedino nju i valja gledat ocam... ne bi joj marke uzeo, a jos kako se dere...mmm
Sutra igra...Ja mislim...Bit ce prenosa na BHT-u
najjaca... Kad igra danas?
pogledaj i mene jednom .... :(
Veliki izbor Balkanskih i Stranih Filmova!!! Strani Filmovi 2012 sa prevodom!!! Sve je besplatno i nije potrebna registracija! www.balkanje.com
@dobra: Marija je zarucena za slovenskog kosarkasa Sasu Vujacica. Vjencanje ce biti u Novembru ove godine=)
Loži se na Đokovića, a on papak šta ćeš :D