Živi u Los Angelesu
76

Sarajka Dajana Gudić glumi u novom holivudskom filmu: Najizazovnije iskustvo u mom životu

D. J.
Foto: Insatgaram
Foto: Insatgaram
Dajana Gudić rođena je u Sarajevu, a dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu gdje je sa 15 godina počela da se bavi manekenstvom, a okušala se i u glumačkim vodama.

Ovih se dana pohvalila da snima film Patricka Flahertyja, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa seta i priznala koliko je na tome zahvalna.

"Danas mi je rođendan i umjesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u 'Dyadthemovie' pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerojatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas", poručila je između ostalog uz objavu.

Dajana se ranije pojavila i u filmu 'All-Star Weekend' u kojem je utjelovila lik hostese, a na setu se družila s velikim imenima poput Jamieja Foxa, Eve Longorije i Jeremyja Pivena.

Inače, ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling - od hoda modnim pistama do pisanja o svijetu glamura. Okušala se i kao spisateljica kroz knjigu o djetinjstvu u BiH.

Prije 4 godine snimljena je tijekom druženja s Leonardom DiCaprijem, njegovom djevojkom Camilom Morrone i svojom sestrom Sarom na plaži u Malibuu gdje su igrali odbojku na pijesku.

Na Instagramu svakodnevno dijeli atraktivne fotografije, a prati je preko 700 hiljada ljudi.