Šokirala je njegova smrt
61

Salma Hayek se oprostila od Matthewa Perryja: Među nama je postojala posebna veza

N. C.
Salma Hayek prisjetila se svog pokojnog kolege iz filma "Fools Rush In" Matthewa Perryja nakon vijesti da je glumac umro.

Glumica se od svog kolege oprostila putem društvene mreže Instagram.

"Prije dva dana probudila me šokantna vijest da Matthew Perry više nije s nama. Trebalo mi je nekoliko dana da procesuiram ovu duboku tugu. Postoji posebna veza koja se događa kada s nekim dijelite snove i zajedno radite na tome", navela je.

Njih dvoje zajedno su glumili u romantičnoj komediji iz 1997. godine u režiji Andyja Tennanta o paru koji je nakon avanture za jednu noć saznao da je taj susret imao posljedice i da je Isabel, koju glumi Salma, ostala trudna. Hayek se prisjetila vremena kada je radila s Perryjem na filmu i bila je počašćena kada ga je glumac nazvao svojim omiljenim filmom.

"Bila sam veoma dirnuta prošle godine kada je Matthew na svom Instagramu naveo koliko voli "Fools Rush In" i kako misli da je taj film koji smo zajedno snimili vjerovatno njegov najbolji film. Tokom godina, on i ja smo se prisjećali tog značajnog vremena u našim životima s dubokim osjećajem nostalgije i zahvalnosti. Prijatelju moj, otišao si prerano, ali ja ću nastaviti da cijenim tvoju upornost i tvoje ljupko srce. Zbogom, dragi Matthew, nikada te nećemo zaboraviti", napisala je glumica.