Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno jedan od najludjih filmova koji sam gledao ! :D
ma da,covjek koji je cijenjen u svijetu zbog svog jedinstvenog humora mora da brine o deportaciji,a kvazi zvijezde tipa kim kardashian,paris hilton,koje cine vecu stetu svijetu promoviranjem sveg onog loseg ljudskog se dizu u nebesa i odaje im se priznanje...e moj svijete kuda ides
Koliko vidim zabranjen je u državama koje su primjer otvorenog društva, tolerancije, slobode izražavanja i demokratije.
gdje mogu gledat njegove filmove?? Link, ovo-ono?? youtube?? Hvala
Admiral General Aladeene hahahahhahahaha ludi film odavno nisam gledao......zivio đenerale
The bitch .... hmmm..... the women :D
You Are HIV Aladeen.
Ovaj novi film prije da ce zabraniti u Americi neg igdje drugo
Je l\' musko il\' abortus? HAHAHAHAHAHA
Aladeen sam joj po licu xD
Aladdin Motherfuckerssss
Bitno je da je Lady Gaga dobila srebreni vibrator. Takve zvijezde su pozeljne, ovakvi kriticari ili kao Michael Moore nisu. Cak su nepozeljni ili persona non grata. A sta je tek sa umjetnicima sa nasih prostora. pa niko ne smije snimiti film protiv nasih politicara.
Svaka cast ovome čovjeku, inače židovu, ali koji je shvatio ko i šta su cionisti i bori se protiv istih, makar kroz filmove i ostalo izražava negodovanje i odbojnost prema istima! Rijetki su ovako iskreni ljudi danas! Samo naprijed care, filmovi su ti do jaja smiješni, \'em što imaju političku poruku i kritiku kakvu nemaju neki bolji dokumentarci! ;)
Tako ti je to, US i ostale vlade u svijetu su spremne na sve, a na malo kritike putem filma, pjesama ili nekih tekstova u medijima nisu spremene, odmah si za njih terorista, silovatelj ili serijski ludi ubica
ode svijet u 3 lijepe PM
@ hajvan slažem se s tobom