Holly Madison
0

"S Hefom sam imala pune ruke posla"

Sarajevo-x.com
Otkako je postala bivša djevojka Hugha Hefnera, Holly Madison na sve moguće načine pokušava zadržati interes javnosti i medija, te je ovaj put izjavila kako je u vezi s osnivačem jednog od najpopularnijih magazina za muškarce imala "pune ruke posla".

Donedavno omiljena djevojka Playboy mogula u intervjuu za magazin Extra priznala je kako je ipak odahnula kada se rastala sa slavnim 82-godišnjakom kojem zavide muškarci širom svijeta.

"Osvježavajuća je činjenica da nemam dečka koji ima previše zahtjeva i prohtjeva. Izvini Hef, volim te, ali i sam znaš da s tobom djevojka ima pune ruke posla", prokomentarisala je plavuša raskošnog poprsja, koja je svjetsku slavu stekla upravo kao "djevojka iz Playboy dvorca".

Holly je čak otišla toliko daleko da je čitateljima magazina In Touch Weekly natuknula kako ipak nije upražnjavala seksualne odnose sa američkim tajkunom, kazavši kako "se već dugo nije seksala".

Dvadesetosmogodišnja manekenka, porijeklom iz Oregona, čini se, ne zna uživati u slobodi, pa je ovih dana i zvanično potvrdila da ima novog dečka, i to Crissa Angela, iluzionistu čije predstave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kada je riječ o Hughu Hefneru, on svakako nije bez razloga idol muškoj populaciji, pa tako ne čudi da se nakon odlaska Holly i Kendre odlučio zabaviti s 19-godišnjim blizankama Karissom i Kristinom Shannon.