Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje ruznan, znaci nije njegov... Vise mi lici na tog \"ujaka\"
...sa ujakom Anthonyjem, koji inace puni njegovu zenu, kad Rooney nije kod kuce, znaci veoma cesto.
dIJETE NEUKUSNO OBUCENO
Pa nece valjda Liverpoolom hodati dijete u dresu Uniteda? Da ga degeni iz tog nizerazrednog grada prebiju.....
@ sandzak Pa nije ni mislio uljak, nego ujak, a sta se moze kad kod nas sarajlija ide oboje, a kod vas neda babo, primitivniji ste, nemate pozoriste, muzicku skolu, nema kulturnog uzdizanja, mi vas ovdje ne volimo, dzaba dislajkovi od zema sto ce da stave, ne livo vas raja, tako ti je.
To je katastrofa! Isto mislim i kad bi obrnuto bilo! Globalizacija nas unisti! Ovo je katastrofa koji god klub da je upitanju.
AMIDZA se kaze a ne jbi uljak
\'\'prenio je The Sun\'\' pa zasto onda u donjem desnom uglu stoji (klix.ba)??? retardirani debeli novinari
a jes mu ružna treba
Maa, mali nema pojma, kakva barcelonaa ? Trebo je obuc dres unuteda ili evertona, a ako je htio nekoga vani, onda valjda Real, a ne Barca
Nizak nivo žurnalističke obrade, šta drugo da vam kažem ? Drug novinar , da si malo bolje pogledao vidio bi bordo gaćice njegove žene...hmmmm Vama čovjek više ni rezultate ponedjeljkom ne može da povjeruje....
Vidite mame, ljepojke! Ima milione a one nekakve tigrice glumi. Klasična engleska ravaku.