Video
0

Ronaldo transfer proslavio s Paris Hilton

Totalsport
Foto: x17online.com
Foto: x17online.com
U trenucima dok je za 94 miliona eura dogovaran njegov transfer iz Manchester Uniteda u madridski Real, portugalski se nogometaš cijelu noć zabavljao s bogatom nasljednicom.

U ovom trenutku Cristiano Ronaldo se nalazi na odmoru u Los Angelesu, gdje je boravio i lani nakon ispadanja Portugala s Evropskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

S Paris Hilton i njenom sestrom Nicky sastao se u klubu MyHouse. Internetska stranica s paparazzi sadržajima X17online.com objavila je da Portugalac i Amerikanka nisu skidali ruke jedno s drugog čitave noći potkrijepivši riječi sočnim fotografijama.

  • Ljubakali su se cijelu noć. Njihov je stol zahtijevao ekstra-konobara koji se nanosio ogromne količine alkohola. Samo na šampanjac i piće Portugalac je potrošio 20.000 dolara - rekao je izvor iz MyHousea.
Foto: TMZ.com
Foto: TMZ.com

Mladi par napustio je noćni klub oko tri sata ujutro te se uputio do kuće Nicky Hilton. Ronaldo je dom mlađe sestre Paris napustio u pet sati ujutro. Okupljene paparazze pred kućom Ronaldo je ignorisao kao i njihova pitanja:

  • Ronaldo, kako je bilo s Paris? Hodate li?

Zanimljivo je da je Cristiana Ronalda Paris pokušala šarmirati i prošle godine, no tada se Portugalac pokazao sasvim nezainteresiran za Amerikanku. U međuvremenu se, čini se, dosta toga promijenilo.