Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno je zaradio, pa je potrosio. Da Bog da svako svojoj majci mogao kupiti Porschea.
Ne lupaj. Lafo mame u Porscheima...
@etludoa dobro i izgleda mora se priznati. Pogotovo konceptni model mission e a koji ce preci u masovnu proizvodnju. Auto izgleda kao iz buducnosti koje smo gledali u filmovima.
Ja sam svojoj kupila šerpu. :)
Batistuta je u svoje vrjeme kupio Yugo koral 65 crni, kabrio! To je bila šminka.
A zar tek sad, nakon 15-ak godina vrhunske fudbalske karijere? Il' nisi im'o kad, bila Irina, itd...
Sta ce njoj porsche ?? bolje da joj je dao 50000e
A da joj zaposli i šofera :-D
kakva vijest! strasno!
momak zaradio e sad sto je sport kao bitna stvar ljudima pa se sikiraju placaju skupe karte klade se a to je sve nastimano pa im se onda sve to odrazi kad kupujes trenerku .patike auto u njihovu cijenu je uracunato sponzorstvo nad ekipama siorom svijeta zato negledaj utakmice igraj,nogomet,kosarku,plivaj,boksuj itd bolje ces se osjecat
Kad papanka zasjedne u sportski auto....
Svaka čast.