Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama vise lici na mene nego na oca
Crna guja isti...ne mjienja se frajer
haha Tek kad pogledas ovako neke stare slike... skontas kako vrijeme leti.... i brzo prolazi.... tek u tom trenutku postanes svjestan....
Predlazem tata Obami da uradi dnk test!
Slika 11. Mislio sam da je obami otac pravi crnac, onaj iz kenije, majka je bjelkinja. Valjda je u pitanju očuh a ne otac.
"Marilynke" - simpatično napisano, onako od milja.
Clint Eastwood - Klinđo je jedini prava faca. Harison i Lee donekle....ostalo sve = kurlesnica. Od kokica su sve dobre ko dobar dan ... Meryl i Merylin su ponajbolje...ali ni ostalima ne bih pare dinara uzeo. Sevap.
Bruce Lee !
Barack senior bijel covjek?!
Ma gle kvalitete slike prije 50 i nesto godina, Obame putovale kroz vrijeme...