Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta sad pusi travu, to je ko sad neka vijest ... svasta ... nije se u venu ubola .. in weed we trust
samo jos na \"moralnom\" balkanu je trava droga. dobro je mrzit, ukrast, zatuc komsiju, zatuc zenu, ubit se od alkohola. al nemoj pusit drogu.
Ona misli da ovako izgleda \"opasna treba\" :D Hahahahhaahah seljancura, stalno pokusava da izgleda zeznuta, i uvijek to radi krajnje ofirno xDD
Ma jok, ona to ne konzumira. Pola civilizacije duva, pa sto ne bi ni ona, nije Marija Tereza.
\'cuz I didn\'t mean to hurt him, could be someboy son...
Zna žena šta valja
pa sta ? i kod nas silji svako drugi na ulici, pa i ona djecurlija od 15 godina. kakve veze ima ? jest to nesto jako kad ovi selebritiji puse cigare ili silje.
pusi ona i ovako i onako... www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Ama poskupile cigare, pa pocela motati..
ko travu pusi dobar je u dusi
ne mogu da vjerujem
ma sram je bilo ... ccccccccc... i stid
Uh što ga je fino smotala u list od duhana prava nigerka
hahaha kako ste vi sarajevo-x smijesni, kakvu vi vijest pisete nemogu da vjerujem pa kakve veze ima sto pusi buxnu jel to zabranjeno HAAAAHAHAHAHAHHAHA bijednici jedni sarajevo-x PRAVDA ZA ZIJADA TURKOVICA!!!!!!!!!!
E moja Rijo sto bi ga ja srolo s tobom...
rora je bila vrela,ela,e,e
Rihanna- marihuana