Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ako je sama provela rodjendan....evo i ja sam :D
ja sam veliki fan rihanne i mislim da je taj njen dečko glup ko konj ja ga jednostavno mrzim.Veoma mi je žao rihanne ividila sam njenu sliku na nekoj stranici i zaista mi je žao zbog toga što je provela svoj 21. rođendan potpuno sama.??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????
recenica jeste bezveze ali i vijest je bezveze internet Havaz
A ja ne kontam sta to tebi nije jasno... Znaci Brown je uhapsen da je napao (neku) djevojku... sluzbeno, njeno ime nije objavljeno... nezvanicno je procurila vijest da je u pitanja Rihanna....
\"Brown je uhapšen pod optužbama da je napao djevojku rano ujutro 8. februara. Nakon što se počelo pričati kako je ta djevojka zapravo Rihanna, nju se nije moglo vidjeti u javnosti, a svojim fanovima je u pismenim izjavama zahvaljivala na podršci. Ipak, još nikad nije potvrđeno da je ona zaista žrtva napada.\" Hoće li neko biti ljubazan i objasniti mi ovaj pasus. Ne kotam ga, ili fali riječi ili fali meni klikera u glavi.