Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakva ista mi je tražila pola marke kroz prozor od auta na alipašinu
neche je ni u pornichima :D
toliko o novinastvu. prevod nije namazi me uljem. tekst je "lil ol me in my lil ol tub". "lil ol", ako niste znali, po modernom skracenom engleskom je "little old". ne maze niko nikoga. i ko je tu sad vulgaran. ee klix-e :)
...de nam baci translate korigovanog na bosanski...ja prob'o, ne ide :)
ma salji sestro, unaprijed hvala...
Evo Golišavih Fotki od Rihanne - http://adf.ly/PTynr
ko nju nebi ja bi njega!!!
pozelila mala
ona bi da mi drkamo na nju, al ne moze kad je ruzna ko ..
fuksa
bil ja sad trebo gledati u ovu sliku i mastrubirati pitanje je sad
ku.rvo...mars na plantazu...
...e, da sam žensko....kako bih te od razuma rastavio...elegentno, da ne ni ne znaš šta te snašlo :))...slinio bi, dok se ne ugušiš :)
hajde malo ovo prokomentarisi... http://www.klix.ba/vijesti/bih/sjecanje-na-zrtve-u-prijedorskom-logoru-trnopolje/130526065 usput samo da znas da mene ku.rve ne mogu rastaviti od razuma...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od kad je pokazala sise i picic nije vise zanimljiva
Ne mogu da predjem preko dubokoumnih i visokosmislenih Rihaninih rijeci:"Namazi me uljem u mojoj velikoj kadi" Svidja mi se njen nacin nerazmisljanja.
...selmice, nestašluci nisu filozofija :)
Nestasluci su dio zivota.....a nacin na koji zivimo, razmisljamo, uzivamo...je filozofija...tako da :P
Ne shvataju da peru na ruke !
...u ovo malo mozga bi se zakleo da je to "love is in the air" :)...nego, jedva je nađo' na sliki...il' je ona mala, il' je kada velika...
pusti se njega nije on za tebe
...jašta, nije na budžetu :)