Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam bez gaca :) pa objavite i to :=
Mozes objavit na: reddit.com/r/BiH reddit.com/r/Croatia ili reddit.com/r/Serbia
nekako ti ne mogu dati plusic hahahhaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"Možda je lijepa Rihanna zavodila nekog od igrača na terenu." Vrhunac novinarstva na Klix.ba.
Nemoj tako ipak su oni profesionalci :D
žuta štampa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@mdollas11 @badgalriri
sta ovo u zadnje vrijeme ovaj smljix banuje raju nesto opasno
sisa k'o ustipak...
Mora da je dosla da se naruci za bosansku kitu.Mimo nje,brate ko je ona pored je zna se obuc treba kooo.jebote ublehe.
ma obicna droljica, nista posebno
Aaaaa.... S onim tetovazama po rukama izgleda isto da je pobjegla iz zatvora.... To se ona fura na Prison Break.... Ja ljepotice.... Nema..... Ne moze se gledat u nju od ljepote! Da mi je znati kako je zovu kad je vide bez sve te sminke....!??!
nemoj biti rasist
@ gladius: moj komentar nema veze sa rasom! Govorila sam o njenoj ljepoti i tetovažama..... I da joj je koža bijela, žuta, crvena ili bilo koje druge boje, imala bih isto mišljenje! @ Fuad Svrasavac: Ha ha ha ha ha ha!
ovaj put cu izostaviti nacio komentare i osvrnuti se iskljucivo na rihannu....naimr teski sam protivnik ovog naseg sranja.od muzike tako da iskljucivo pratim desavanja na svjetskoj sceni...sto se tice rihanne nju sam prvi put vidio u spotu pjesme pon the replay i nije bila ni 1% poznata kao sad ali moram reci da je bila 99% Bolja picka....propala je ko kauc....slazete li se?
A ko je ta Rihana?
Meni je veca faca ova pored nje...dosla na tekmu u pidzami
hahahahahaha u pidjami hagahaha ne mozes to raditi haha dobar si kralju
wow
Ovo dvoje pored nje ko da se oblace iz kontenera,*** ti danasnju modu.
ovo je moda iz ghetta... samo što je ova stoka puna para, a još fura ova kič govna
Pirsing na bradavici....fuuuj !!!
Baci sisu da se igramooo...
Ali i bez sisa također :)
RIHANA IZBAČENA IZ DŽAMIJE A ZAOSTALE BOŠNJE JOJ SE DIVE PROVOKACIJA USPJELA Rihanna razbjesnila muslimane, izbačena iz Velike džamije u Abu Dabiju Američka pjevačica Rihanna izbačena je iz Velike džamije u Abu Dabiju jer je tamo napravila seriju fotografija koje je uprava vjerskog kompleksa proglasila neprimjerenima. Pop zvijezda, koja je u subotu u tom gradu održala koncert, postavila je na Instagram fotografije na kojima se vidi kako stoji, sjedi na mramornom podu ili leži na rubu bazena u dvorištu kompleksa u crnoj odjeći i kosom sakrivenom crnim hidžabom ali sa žarko crvenim ružem i lakom za nokte. Uprava džamije objavila je da se radilo o privatnom posjetu pjevačice koji nije bio dogovoren te da nije zatražila dozvolu za fotografiranje. U priopćenju se navodi da je Rihanna zamoljena da se udalji nakon što se slikala na način koji vrijeđa svetost toga objekta za muslimane.
Баш си леп(а) као драг-квин;)
Pričaju kikserova, sestra, mama i baka kurva. I žali im se kikserova sestra: "Danas za pušenje dobijem jedva 5 KM". "Ma nije to ništa" kaže mu mama "U moje vrijeme smo za to dobijali 1 KM" "Ma ni to nije ništa" na to će kikserova baka "U moje vrijeme smo bili sretni da stavimo nešto toplo u želudac" : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...bezze ispadaš kloc...