Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriv je onaj koji puca
@vjernik kako? normalno, ako je sam punio , onda svakako. Ali u ovom slucaju, to su glumci i koriste rekvizite za koje imaju ljudi koji ih obezbjede itd. Sta je glumac trebao da radi, da ispuca sve da isproba da li su corci ili pravi?
ŽeMska kratka pamet.. Treba dobiti onako muški robije ipak smo jednakopravni.
I kako uopšte postoje pravi meci na filmu?
Evo i ja se isto zapitah. Vjer niko od nas ovdje ne zna, zato odoh pitati AI.
A ko kaze da je ona znala da su pravi meci u pitanju ? Ko zna ko se kome ovdje sveti pa je podmetnuo prave metke.
@JasarAhmedovski Dobar komentar. Da li je sama donijela, ili neko drugi oprema filmski set, tj ko doprema rekvizite, tj inace... mozda je do njih, itd. U svakom slucaju, ne moze biti odgovoran onaj koji je pucao. Sto su prvo htjeli.
A sta rade na setu pravi meci? 😕
free Baldwin
znaci namjerno stavila pravi metak da bi neko poginuo 100% kriva,to je zla osoba!