Opovrgnuli glasine
0

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal ne idu pred oltar

Sarajevo-x.com
Prema pisanju američkog magazina Hello Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal su odlučili krajem godine reći sudbonosno "Da". Međutim, glasnogovornici holivudskog para u ponedjeljak su opovrgnuli navode da su uopšte zaručeni.

"Nisu zaručeni i ne planiraju uskoro stati pred oltar", kazali su za magazin People glasnogovornici filmskih zvijezda Reese Witherspoon i Jakea Gyllenhaala.

Američki glumac je navodno rekao svojim prijateljima da će se on i 32-godišnja Reese vjenčati na njegov rođendan 19.decembra.

"Rekao mi je da ju je zaprosio nekoliko puta, ali je Reese stalno govorila da joj treba više vremena," rekao je anonimni izvor za magazin Hello. "Prije nekoliko sedmica ju je ponovo upitao i ona je pristala."

Sin poznatog holivudskog režisera Stephena Gyllenhaala trenutno radi u Maroku na svom novom visokobudžetnom filmu "Prince of Persia".

Prelijepi par se počeo zabavljati 2007. godine nakon što se dobitnica Oskara za ulogu June Carter Cash u filmu "Walk The Line" razvela od glumca Ryana Phillippea s kojim ima dvoje djece.