Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitavu karijeru proveo braneći i na kraju mu zabiju
Hahahahahahahahahahhaahah!!!
zanimljivo da u svakoj zemlji 3. svijeta su sve ovakvi gorući problemi osim ekonomije
Njegov zivot - njegov problem.
Osim ako zivis u madjarskoj, rusiji, bjelorusiji i slicnim onda nije
@gooUser1864588743 Ili BiH, Srbiji, arapskim zemljama.........
Oduvijek su mi u euro i mundijalnim fudbalskim spektaklima između "Azurra" i "Crvene furije" sumnjivi bili preveliki izljevi nježnosti između njega i Điđija Bufona. 🤔🤣😂 Šala mala, njih dvojica su uz Olija Kahna najbolji golmani koje sam gledao. 🧤⚽️
Najoptereceniji "šalama" sa zabijanjem i sl. su ovi esktra mega strejt fakeri, sto po meni samo dokazuje njihove neke probleme. Kazete bolestan...pa sto bi neko sebi to radio, iz hira ili cega...? Svaka čast ako je gej, nek je, njegov zivot, nek mu je sa srećom. Bio je strasan golman i to nikada nista neće promijeniti.
Brani svima, a od Pujola prima?
Bolesnik jedan
Toliko o tome da su evropa i svijet lineralni…
Na kraju ce ispast da je Sakira oplodila samu sebe 😁😁😁😁
Il je Gigs i tamo stigao
Una palabra- caramba!
Vrvt su u pitanju hakovani profili, ili nisu, 'bem li ga, kako god, ukoliko ovaj svet opstane do treće decenije ovog veka, mislim da će homosi preuzeti planetu i zatvoriti nas hetero bolesnike u neke getoe, gde će nas podvrgnuti strogim terapijama- dva do tri puta dnevno, zavisino o tome koliko je ko sladak.
Kao i obicno objavljena je jos uvijek nepotrvdjena vijest jer se ne zna da li mu je profil hakovan ili ne. Mene licno zaboli da li je gej ili ne ali lijepo je imati provjerenu info.
Bolje bit gej, a bit bogat.
vrijeme je da srđan mandić prizna da je geeej i da zato postane prvi geeej premijer Sarajeva
Pa zasto bi priznavao, kad je rekao da nije gay? Nikad nije to ni demantovao, kome ima sta da se pravda? Tebi mozda?
On treba priznati da je nesto drugo.....al haj ti to nasem bosnjaku objasni
koliko su mu ga puta zabili mog mislit :D
prosli izbori...vracamo se u realnost...sad ce malo vijesti o deenu pa bozi vreci pa onoj kobilijoj glavi pa amri silajdjicki itd....
Bilo je vec o amrici prije par sati influeseri su krenuli u napad sad imaju prostora za oglasavanje