Nakon sedam godina braka
0
Razvode se Jennifer Lopez i Marc Anthony
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopezova trazila muskarca koji moze da je zadovolji i prijavio se mujo,poceo prstom pa jezik,chuna,ruka,noga i spadne mu cipela,udje on da je potrazi kad tamo indijanac cuci,kaze jomu jesi mi gdje vidio cipelu jaro?Indijanac odgovara-hebo te cipela jesi ti vidio gdje moje pleme hahahahha
Lopez = žderačica muškaraca. Imaće ona više muževa od Elizabeth Taylor i Zsa Zsa Gabor zajedno, kako je krenula!
ko cigo napolitanku. Uhhhhh
et, enver šadinlija je single, naval\'te žwnw! :)
glavni razlog razvoda je BRAK :)
FRAER MALO CIJEPAO KOKU,I CAO SAD IDE NOVA,,,IDEMO DALJE ;) HA JA JEDAN JE ZIVOT,ISKORISTITI MAXIMALNO, TKAO LJUDI RAZMISLJAJU,POGOTOVO OVI STO SE KUPAJU U PARAMA ;)
mi je bila kad je brkove imala
Njihova privatna stvar....divim se ljudima koji radije okončaju loš brak nego se zajebaju kao kod nas, ako ne ide, ne ide,....a kod nas sve nešto glumimo, da ne bi ko šta rekao. Dakle, podržavam, njihov brak, njihova odluka.
Mislim da značajno utiče na statističke rezultate sklopljeni brakovi:razvodi
eva mendez je najljepsa
razvod ?, normala, nea frke
Nista novo ni neobicno
@aha ma ne mogu da vjerujem
ma lopez u prirodi izgleda ko racqu kao i kelly minouge. metar i zilet sa ogromnom guzicom. da je sretnes na ulici izgleda sasvim prosjecno jos manje..al jebi ga kamera je uvijek snima odozdo da izgleda visoka itd..
evo mi prilike usput - http://img001.lazygirls.info/people/jennifer_lopez/jennifer_lopez_j_lo_v8rlJP0.sized.jpg
Joj u pravu si,ja nebi ni pokusao da se ne ofiram stare mi moje.