Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo je razuzdano po vatikanskim standardima...
M.I.L.F.
Ma zego bi je od pozadi dok joj ceulit nestane...
Ljudi izvinite al ona odlicno izgleda ZA SVOJE GODINE jest da je propala u glavi al sta nju boli ona stvar pa nije ona neka \"Ifeta\" iz \"Pizdica\" da razsmislja sta ce neko o njoj reci i kad kaze proguta to kao sto je i sve do sad xD Dvosmisleno ..
nek njoj 50,ja take i volim,kresno bi ja nju...zguza
eeeeeeee jah...
nema na slici nijednom mus/limana..kako se mus/limani vako ne provode ?
nije je dzaba onaj sutno vec je cougar nije vise ni milf
@Jasna Siguran sam da ona i sa pedeset izgleda bolje od tebe. Na sta li ces ti liciti kad dodjes u njene godine!?
ovaj lenny ne stari lik nikako...
Bila jednom jedna Demi.....THE END!
Stara kebara. Džaba joj silni plastike, od godina se pobjeći ne može. Bolje joj je da sjedi kući i bude ono što zaista jeste, samohrana majka sa dva propala braka iza sebe. Šta se može, nešto se ipak ne može kupiti novcem.
treba i ostariti sa ponosom i reci dosta je bilo-sad mi 50, lijepo je bilo u mladosti-dobro dosla starosti... ovo je samo blamaga.... a Lany je kultura....
Ja finih joj prijatelja kad su ovo prodali tabloidima...ma raja za pozelit
razuzdana kokoš.... :(
Lenny je se gnuša
nije se samo ona razuzdala,razuzdo se i celulit h3h3h3h