Zbližio se sa manekenkom
453
Rastali se Justin Bieber i Selena Gomez
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o neeeee, moj zivot sada nema smisla!
Moja treba je p.cka i po, i ovaj jado nikad nece imati takvu! :D
Moj zivot vise nema smisla!!! XD
Al\' kako ne kužite,ja ne mrzim Justina što je on poznat i šta već je,već jednostavno je iritantan za gledati.Meni je sasvim jasno da neću postići nešto što je on,njemu svaka čast,al\' se meni povraća kad vidim onu njegovu facu.A o Seleni da ne pričam.
oooooooooooooooh nooooooooooooooooooooooooooo, necu vise nikad zaspati, toliko sam se zabrinula :\'( ljudi depresija, vrijeme da se zivi na lexaurinima.
ovo sami mrzitelji Justina Biebera,ovo nije normalno :S
Jaoooo koja vijest... Eto, da sam juce umro ovo ne bi znao...
Nije mi jasno šta postižete vrijeđanjem Justina Biebera? Svi vi koji ga mrzite ste toliko ljubomorni na njega i nikada nećete postići ono što je on sa već 15 godina postigao,. Zato suzdržite se malo! I koliko god vi njega mrzili on ima svoje fanove koji će uvijek biti uz njega !
hehehehehehehehehehehehehe
\"Može li Kubanka Kathy Ferreiro parirati Kim Kardashian?\" može, može! tamo nije bilo moguće komentirati pa rekoh da odgovorim ovdje.
belaja ....
Cuj to! Bas mi je zao! Evo me u posto placam racune i slucajno procitah ovu vijest sto me jos DODATNO SKRHALO!!
Zasto vi Klixovci nikada ne piete o One Direction???
tuga golema, kako ce mo sad dalje?
Jao !! Pa šta ćemo sada ? Uvijek smo podržavali njihovu vezu :((
Ajde nemojte pisat gluposti,Justin je fino na twitteru objavio da nisu prekinuli i da ne širite informacije za koje niste sigurni -.-\'
i jos ovo, kad ovi sto ga brane spominju to neko njegovo \"postignuce\", ja bih samo upitao, ima li on kakav fax, nesto sto diplomom mozes zabiljeziti kao postignuce, a ovakvih ko on ima hrpa, pjesme mu bezveze.