Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ sarajka Koliko vidim, Klix je usvojio moju primjedbu pa su ispravili ime.
@@Sarajka Google nije mjerodavan za naš jezik. Ne možeš strane riječi prilagođavati našem jeziku pretvaranjem ih u naše riječi jer onda gube izvornost. Mora se poštovati izvornost riječi. Možeš je prilagoditi tako što ćeš dodati crticu između originala i nastavka ali nikako ne pretvarati strane riječi u naše. Vi koji koristite internet i google za pravopis ste na pravom putu da postanete gramatički nepismeni.
Moze se kombinovati, ti si nepismena. Preporucuje se Google i nadji pravila.
Bobby Brown je žensko a ne muško. I ne može biti Bobbija Browna nego Bobby Brown (u bilo kojoj opciji) Ne možete kombinovati engleski orginal sa našim nastavcima. To je odraz nepismenosti.
Bogu plakati sto je bila sa onom budalom, onim iskompleksiranim kepecom Kruzom, jazuk! Komad i po. Nadam se da ce naci pravog frajera da je probudi iz kruzovskog sna. Ko lamelu uz Mahmutovac, bez dalnjeg :)