Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' bilo još koga u tom helikopteru osim princa?
Niste dozvolili da se tamo komentarise pa cu evo ovdje.Drago mi je sto je ona porodica dobila pomoc, novac, hranu, garderobu.Zaista, drago mi je.Ali evo kakav ste vi portal, odmah ste stavili da je to zahvaljujuci vama, i vasem pisanju.Znaci da nema vas, pola Bosne bi gladovalo.Nemojte tako.Zasluge prihvatate, a kada vas kritikuju to uklonite.De onda budite face, pa pogledajte rezultate nasih komentara, kako vas mi ocjenjujemo, sta mi mislimo o vama, pa i to napisite u jednom clanku.Niko nije savrsen pa tako ni vi, klixovci moji...Jadan je onaj koji hvali sam sebe.
Možda bi i Zlaja priletio u pomoć.... al\' nema aviona..... buahahahhahahah
Moze on kad ima helikopter :/
nije nikakav problem osim sto su je morali potapati 6x u vodu kako bi je on spasio ;)
posto je bio sam trznuo ju je elisom i ona je tako bezbjedno odletila na obalu
Pa u čemu je problem. On je princ i to pravi i učestvovao je u spašavanju. Postavimo pitanja gdije su \"naši prinčevi\" šta oni rade i kako žive od \"Babinih para\". Dok ovaj vozika helikopter i spašava, naši vozikaju sve nas za nos a i od njihovog vozikanja ne smiješ slobodno ni trotoarom hodati, a kamo li ulicu prelaziti!
O čemu ba pričaš? Šta su to slagali? Kako bi im to pomogli da ovaj portal nije objavio priču i pozvao u pomoć dobre ljude? Uvijek pljunete na sve što valja, bagro iskompleksirana ...
spasio je princ...(ali nije na bijelom konju!)
a propagande u p.m. ...dobra mu marketing agencija. popravlja se imidz kraljevske porodice.
Cudno bas za ovaj klix vazda o poznatim ljudima pisu ,jeste Li kad izasli na ulicu i zaustavili prosjecnog gradzana Bosne i Hercgovine i pitali kako zivi sta radi kako prezivljva. S R A M O T A
naštimali, ma mu im PiArovsku!
Ma bilo ih je još garant ali to novinari malo napušu. :)
To pilot, kako si lep, pametan i hrabar. Grohotom se smijem, idi k@raj zenu, ostavi se helikoptera i letenja.