Showbiz
91

Princ William: George je vragolan, Charlotte me uči kako je imati djevojčicu u porodici

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
U intervjuu za vijetnamski talk show "Talk Vietnam" princ William je progovorio o izazovima koje nose roditeljstvo i porodični život. Priznao je da mu se život drastično promijenio otkako je postao otac.

"Kao što mogu posvjedočiti roditelji koji se nalaze u studiju, postoje predivni usponi i predivni padovi. To je bila velika promjena za mene lično", kazao je princ.

Princ je rekao da je jako sretan zbog pordške koju mu pruža njegova supruga Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea. Ipak, priznao je da mu je bilo teško naviknuti se na bračni život.

"Borio sam se s vremena na vrijeme. Kad neovisan muškarac uđe u brak i ubrzo nakon toga dobije djecu, to je životna promjena. Volim svoju djecu i upravo sam kroz roditeljstvo naučio mnogo stvari o sebi i svojoj porodici. Nevjerovatno je koliko se od njih može naučiti u samo nekoliko trenutaka", izjavio je princ William.

Otkrio je i da se George i Charlotte mnogo razlikuju.

"George je ponekad pravi vragolan, on me stalno drži na nogama, ali je veoma sladak dječak. Charlottte ne zahtijeva toliko pažnje, ali imajte na umu da nemam sestru, tako da je odgajanje kćerke za mene vrlo dinamično. Učim kako je imati kćerku, kako je imati djevojčicu u porodici“, rekao je princ.

Princ William je posjetio Vijetnam kako bi učestvovao na međunarodnoj konferenciji o ilegalnoj trgovini divljim životinjama.