Tvrdnje britanskog Globea
0
Princ Charles i Camilla se razvode
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKADA NISAM VOLJELA CAMILU KAO STO SAM VOLJELA PRINCEZU DAJANU!!!
\'Nači Di zaginu bezze?
cuj Kamila? meni vise na Devu lici
suze mi teku niz ledja
pa dobro ba jesmol mi u sastavu te je__bene kraljevine britanije il šta???? koga boli k... za klempavog akrapa
Kako se kolo srece okrece..... E to je nesto lijepo u zivotu!!! Ko bi gori -sad je doli! Dali se ovo Dijana javlja?
Nisu suze svjedoci na sudu ne trebaju ni da teku nije ovo kraj, mada rane peku zatvoricu nocas diskoteku Polomicu sve sto stave mi na sto ako nocas cujem nesto narodno vino koje laze oboje smo pili dok smo muz i zena na papiru bili REF. 2x Nemam kes, evo zlatni lanac konobar, otvori sampanjac nek se slavi i neka se pije ko je koga prevario - vise vazno nije Polomicu sve sto stave mi na sto ako nocas cujem nesto narodno vino koje laze oboje smo pili dok smo muz i zena na papiru bili REF. 2x Nemam kes, evo zlatni lanac konobar, otvori sampanjac nek se slavi i neka se pije ko je koga prevario - vise vazno nije
Camilli treba NJeggga to kod starohana nema .
konacno lijepa vijest. sta su ocekivali da ce na dajaninoj nesreci i nesrecnom djetinstvu djecaka graditi sercu. nadam se da ce bit zestoka bitka oko podjele imovine.