Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažu, mene upoznala
droga, sex, alkohol, pucalo se do sabaha
Evo vec pet minuta kontam sta da napisem na ovaj clanak.... nekako me ne ide... Valjda je ova vijest toliko bitna :)))
Ma Irina mu rekla da je Mesi ljepši od njega, i on preko toga nije mogao preći...
Nije ovo moj Ronaldo radio, kucke hoce da ga ocrne!
who bolan cares ?! :D
ja sam cuo da mu je mali i da ga je zato ostavila
tacno se sad zabrinuh
Pa dobro...
pa i ona je bila kao i sve druge je.ba.va.la se za novac sta sad sere?Stvarno ne razumijem sponzoruse znaci deru se za novac pa im poslije krivo kad ih se zamjeni.Takve zene moraju shvatiti da su za nas muskarce smo potrosna roba dok ste zategnute bit cete i punjene spe.rmom kada se pocnete kurciti noga vam je!
Koliko sam skontala više se muški lože na njega, misle da je ideal, nego žene. Meni je bitnije da ima ono nešto, slatko, nježno, okato, iskreno :)
kako je samo mogao...aaa nedopustivo :D
...idolu kralju sahu!!! A irina nemam reci nju bi za ruku drzao na kehari.cupao dlakice zubima a bubuljice umjesto kospica grickao uz film... I ne bude li ovo top komentar da ebe rak raka :D
Ronaldo???? ma neeemoguce.. ne ide mu uz karakter uopste