"Englishman In New York"
2
Prepoznajete li muzičara sa fotografije?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste napsiati najveci hit ikada \"Desert Rose\"
I don\'t drink coffee I\'ll take a tea my dear ... Sting je kralj!
Halo luđak, ne deri se i ne psuj, popij nešto za smirenje ! Ako i jeste Sting, ne liči sam na sebe.....
nije ovo onn :)
a zasto ga ne bi prepoznali?
ma zabi mu
Aj ne s e r i oka ti, K U R A C te j e b o ! Pogledaj K U R C A se napaso slike ispod, covjek ostaro, a ti ga nisi vidio 100 godina, pa S E R E S! http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02388/sting_2388683b.jpg http://ww1.hdnux.com/photos/16/10/30/3704380/3/628x471.jpg http://cdn.independent.ie/multimedia/dynamic/01124/sting_1124300g.jpg Sting je na toj slici 200%! Samo sto ovi d e b i l i iz k l i t o r i s a, pisu ko da je covjek pjevo prije 2000 godina, covjek je i dalje aktivan!
\"... na leđima nosi svoju gitaru ...\" Sting je basista. mozda vecini izgleda slicno ali zvuci potpuno drugacije. da ste bar napisali bas-gitaru proslo bi
Čovjek se može pstarati, ali ovaj lik uopšte ne liči na Stinga. Pa pogledajte samo nos.....
nema sanse da je ovo sting
godine godine
Mozda i nije on, nidje veze xD
Ugledavši vijest pomislio sam da je stigao u neku od zemalja bivse yu... razočarali ste me :(