Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj stavi u komentare link gdje gledas epizode? :)
@ aplikejsn da ti nisi onaj shupa mirnes vanila
cuj \"al\' sam homosexualac\".... eto gdje je najveci problem... sve nesto trazite \"prava i slobodu\"... a zapravo je vama stalo do promocije i hvalisanja... takve pobit treba... a za ostale, libo me racku sta u svojim sobama radite...
Samo tako nastavi, ne moze Bosna uci u Evropu bez vas :P transexualac ? pretvoris se u \"zgodnu\" plavusu?
@i i te kako profesore....ne samo gay... jos transexualac ;-) .. ali super izgledom, nebi nikad skont\'o ... ti k\'o ti su najgori... hidden ones (skriveni) ..
jel ti lakse sto si podjelio sa nama da si gay?
ne kontam te... u clanku je data opcija da se moze dati komentar... sto sam isto i ucinio... i gdje je tu problem sada...? ociglodno imas ti problem s svojim mozdanim vijugama.. no elem nejse.. tejk kejr, i ako nemas nesto pametnije reci... let it be (eng.) / lass es sein (njem.) / kani me se (bos.) ;-) ...
@aplikejsn al iskreno, koga boli q.r.a.c sta ti gledas ?
ona je stvarno bila legenda..... i super glumica.... RIP :-( ... i napokon sam zavrsio jucer i 8 season of Desperate Houswives... serija je ludilo... nisam zensko al\' sam volio gledat\' seriju (al\' sam homosexualac ;-) )