Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno je zgodnija od tebe...
@Lana: izgubice Beyonce kile za koji mjesec pa ce opet izgledati kao boginja, dok tebi i tvojoj faci nikako nema pomoci :)
@Lana bi da kaže da trudnoća upropaštava tijelo. Hahahah, jao. :) Djevojko, kada budeš majka, vidjet ćeš da nema ljepšeg osjećaja. Nije tijelo toliko bitno, kao ono neprolazno, što nosiš u sebi. Nije sve u fizičkom izgledu. A, btw, tijelu joj ništa ne fali, ne treba valjda biti anoreksična, tbj ? Ccc, ne mogu da vjerujem. :)
.. a ti kao znas pouzdano da ona nije bila trudna,ti joj dirala stomak,bila na porodu?? Ne mora znaciti da je istina sve sto mediji plasiraju glupaco!!
Iscurio ti mozak, al to nije razlog da mi ne popusis......
još samo paštetu da su otvorili pa malo paradajza, malo krastavica, a lubenica se hladi u vodi.
Najsmijesniji su ovi poput ove Selme i ovog heh sto uzdizu u nebesa zvijezde. Beyonce nije narocito lijepa (ali ne znaci da nije uopce lijepa), zgodna je bila, ali vise nije (sto opet ne znaci da nece ponovo biti) I BTW, heh dragi \"neznam\" se pise odvojeno! A pametujes o tome ko je seljak a ko ne...Zalosno!
Vidi Yay-a sto je pocrnio..........
selma amra leptirica lana nina sere m vam se u sta primtivna idi te drva donesite dok se vatra nije ugasila chobanice
@Selmaaa idi na trotoar gdje ces drugo...
gledaj ovog gada pored nje!
svi koji kazu da je beyonce debela drama nisu normalni...halooo ljudi zena ima nekoliko kilograma viska , a sta fali tome, pogledajte malo ove kajmacarke po gradu sto imaju 3 sloja stomaka , ne zna se gdje vise kipi...ona ce se stesati kad bude htjela, ali realno govoreci njoj i ovi kilogrami stoje.
hah bash su vam komentari smijesni,ovdje kolko vidim Amra11 ko da nije iz Bosne :P ovo ostalo bosnje ljubomorne i kockaste glave,Lana ja neznam gdje sto ti nosinu guras gdje joj nije mjesto,tebi je mjesto u narodnoj muzici ona djigera kako kazu....
Jadna Bjonsica sigurno neće moći spavati od zlih komentara hahahaha, dok ona uživa mi preživljavamo :D. Debela je drama, al to njoj super stoji , jesmo mi čudan narod iz svega samo najgore da izvučemo pa kud puklo da puklo, zato i propadamo sigurno i smjelo :D
Dajte ljudi, hajmo realno. Da ne znate da je ovo Beyonce, da li bi je uopce primjetili?Milion ljepsih i zgodnijih cura se sunca na plazama. Nista specijalno, ali u tome i jeste poenta. Ona je pjevacica, a ne model. Bitan je njen glas, koji je genijalan, a da li se ona udebljala ili ne nakon poroda, pa koga to briga!
pazi komentara \"fuj jest odvra.tna i debela. uzas! kako sebi neko moze dozvoliti da unisti tijelo! \" heh je.be.m te u oko ti mi komentarises,guza joj ljepsa od tvog lica....predpostavljam
ovakvih po neumu kolko hoces :P