Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja je ne osuđujem.
blago svakom kome ce biti svejedno kad im roditelj umre, jer meni nece biti hajra niti svrhe od zivota :(
Ovu ženu je majka iskorištavala za holivudsku slavu otkako se rodila. Vodila je na žurke u Studiju 54 koje definitivno nisu primjerene za nekog ispod 20, a kamoli dijete od 5 godina. Seksualno je plesala u vrtičkoj dobi glumcima za alkoholno piće dok je mama gledala i nije zaustavljala jer je htjela slavu. Poriče šta govori ali svejedno, i ja bih voljela da takva majka umre
Cim ti jedva cekas da neko umre i to javno izjavis,pa povuces rijec ,onda znam da ti je mater bila u pravu smjestivsi te blagovremeno na psihijatriju.
Bez oprosta nema izlječenja
Mnogi su reagovali
Tako to biva u disfunkcionalnim porodicama!
Koga libo racku moja Drew
Jedva čekam, da mi umre majka, da u kuću, useli se Rajka.. 😂 Ništa ja ovu nisam skont'o šta priča..
U stilu "Zelim ostati anoniman" 😂
lijeci se