Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uradio da bi isprovociro Klix-ovce!
Yebo te tvoj Bakir .... Pa popusti malo s njim
Dobra mu je seka sviđa mi se :)
brat sestri najbolje smjesti :P
K'o god mi je dislajk'o znaci pristavlj'o ga sestri, to je ta obrnuta psihologija :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste meni ovaj narod cudan sto ulaze u tudje zivote, pa ima pravo, to je njegov zivot, nije njihovu sestru dirao, nego svoju.
Dobra koka i od roda dobra ...dobru koku prose sa svih strana a najviše Imotski ...ovaj jaran iz Imotskog što je došao studirat žurnalistiku :)
Pa nije njegova sestra idioti već njena. Iste su.
da se ovako njegova sestra slikala, odnosno da je ona njemu stavila ruku, niko nebi ni primjetio. narod ima bujnu mastu. je li se iko pitao da li je tip mozda gay.
ako mu se žena ne buni što je stavio ruku i na sekino dupe ne znam što bi se mi ostali nešto bunili. meni ovo izgleda kao jedna sreta porodica.
Opalio bi ja i oskara samo ako bi mi da i zenu i sestru.
Bar je isp'o na Klixu...
bas me uzburkalo
joooooj idiota svijeta -_- zar im je toliko dosadno pa moraju sve kritikovati
oscar između dvije vatre
av av ....
ccccccc...cuj sestru bi...Boze sacuvaj
znam koga ću yebat kad me sjebeš na kladari
Moze mu se :D
sestra mu je caba znaci allah
fali mi slovo "znaci allahu" trebalo je da piše..