Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svijetu na hiljade religija i svaki vjernik egoistično i naivno smatra da je samo ona u kojoj se baš on rodio istina! A nigdje i nikad nije zabilježeno postojanje svijesti ili duše bez tijela!
vratimo se veri pradedovog pradede, nasem jedinom Ra.
Ra je novotarija. Treba se vratiti hrpi nagomilanog kamenja.
A gdje joj je hidzab ili nikab? Jel ona presla na islam ili nije? Ako nije, jel to znaci da je Bosnjaci vise ne trebaju zaliti? Zbunjeni smo
Slazem se brate napaceni da imaju najmanje tri vrste Bosnjaka u BiH. Oni koji su bili Srbi i Hrvati u Jugi, pa muslimani pa onda Bosnjaci. Niko nas ne razumije, zato nas i ne vole.
Ma znam sve i mene su tako na Krugu 99 naucili sve napamet. Nas uvazeni akademik Kurtcehajic i ostali, samo ne znam zasto nam niko na svijetu ne vjeruje. Sta nam ovo rade moj Senade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je nikada niko ne razumije
Smarate vise
@hipnotiziran pa ti nemoj citati....