Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine kako ti je ime? Ja se zovem Bjelšnica. A mladjoj sestri mi je ime Treskavica.
Ja sam Prenj, drago mi je 🤝🏻
Iskreno, ova objava vise lici na kakav turisticki plakat nego na dobrodoslicu bebi. To je i dokaz koliko danasnji kvazi jet-set ima ukusa i pameti.
ovo ona sto je hodala golog trudnog stomaka na sff. pa sta se moglo ocekivati nego da ce i ime djeteta biti nesto da privuce paznju. jaka je droga ta paznja.
Bravo, pravo Bosansko ime.
Moglo je i “Jajce”… ma nek je zivo i zdravo :))))
Moj mali ce se zvati Cincar
Moja trêba će dati sinu ime Seven, a šćerki Soda. George is getting upset!
Ko je ona, gdje je glumila? Mrzi me da tražim 😶
Ja ću svog sina nazvat Boljak po Boljakovom Potoku
Sine kako se zoveš? Trebević.
Cim pjevac, glumica i sl.placa ovakve clanke znas da su anonimni i u svojoj profesiji nerealizovani
Odraste i bude sa nekom udatom, zovne je muž pita gdje si, ona kaže da je na Igmanu...
Izvini Kim Kardasi nismo te prepoznali,hahahaha
kćerka Hrasnica
Veoma dobro i orginalno ime, prije svega vezano za bosanski toponim pa samim tim sasvim sigurno i orginalno bosansko ime.To što nema dublje korijene u tradiciji ne znaći da je manje bosansko.I tradicionalna imena je neko nekada prvi dao i onda ostali samo kopirali bez vlastite kreativnosti pa su kao postala "običajna" i "narodna" a u biti su uobičajena i kliše.Svaka čast Ida, nadam se da će biti još kretivnih Bosanaca patriota kao ti!
Nek joj je zivo i zdravo,a vidim da ona i suprug ne pametuju o religiji kao neki.ALI moram priznati da sam sokiran kakva imena daju Bosnjaci pogotovo glasaci SDA,fol vjernici,hocete da cujete,bez uvrede za ostale ljude,idemo redom Sara,Lana,Tea,Ena,onda muski Mak,Zlatan,Leon,ta imena nikad nisu bila u Bosnjaka muslimana,a vi roditelji se tjesite,a kasnije ce vasa djeca davati imena.po onim.su su nas s brda gadzali,nazalost.Mi cemo propasti ako roditelji nastave s ovim zapadnim obicajima.
Ta imena nisu srpska već latinska,evropska,slavenska,hrvatska! tako da sve ok.
Znam jos jednog Igmana