"Fashion for Relief"
0

VIDEO / Poljubac muškaraca na dobrotvornom druženju za Haiti

Sarajevo-x.com
Komičari David Walliams i James Corden strasno su se poljubili na humanitarnom okupljanju zvijezda gdje se prikupljala pomoć za Haiti, a taj momenat zabilježile su kamere.

Nakon što su prohodali po pisti držeći se za ruke, privukli su se jedan drugome i poljubili jezicima. Bio je to momenat koji prisutni neće tako lako zaboraviti, a koji mediji komentarišu kao očajnički pokušaj skretanja pažnje na sebe.

Voditeljica programa posvećenog preminulom modnom dizajneru Alexanderu McQueenu bila je Trudie Styler, a događaj je organizovala supermodel Naomi Campbell, te pozvala sve svoje prijatelje iz svijeta muzike, mode, filma i TV-a.

Druženju u Londonu prisustvovale su Kate Moss, Dame Shirley Bassey, Linda Evangelista, Geri Halliwell, Nicola Roberts i Kimberley Walsh, koje su nosile modele McQueena, Vivienne Westwood, Giorgija Armanija i dua Dolce & Gabbana.

Prikupljeni novac namijenjen je majkama i bebama s Haitija, a Campbell je izjavila kako je zahvalna svima koji su velikodušno donirali sredstva na okupljanju nazvanom "Fashion for Relief", javljaju britanski mediji.