Showbiz
0

Policija u kući Britney Spears

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Poziv policiji u Los Angelesu stigao je iz kuće problematične pjevačice Britney Spears u četvrtak navečer. Prema izjavi glasnogovornika policije, policajci su u kuću pop zvijezde došli zbog svađe Britney i njenog bivšeg muža Kevina oko starateljstva nad djecom.

Policija je u kuću Britney Spears došla oko osam navečer i tamo se zadržala nekoliko sati, izvještava Associated Press.

"Policija je pozvana jer se u kući dešavala rasprava oko skrbništva nad djecom te su oni došli kako bi sve proteklo mirno", rekao je policijski glasnogovornik Jason Lee.

Fotograf Associated Pressa koji se nalazio u blizini kuće Britney Spears je vidio kako u dvorište ulazi čak šest policijskih automobila, a kola Hitne pomoći i vatrogasno vozilo ušli su oko 10 sati i 30 minuta. Nakon toga, fotograf je snimio kako na ambulantnim nosilima iznose Britney i unose je u kola Hitne pomoći.

Ipak, glasnogovornik Lee je izjavio kako niko unutar kuće nije bio ozlijeđen.

Prema izvještavanju TMZ-a, Britney je navodno otela svoje sinove i odbila ih predati Kevinu te je nakon mučnog pregovaranja popustila. Nakon toga, Britney je navodno odvezena na psihijatrijsku procjenu.

Kevin i Britney još uvijek su u svađi zbog starateljstva nad djecom, a Britney je u veoma teškom položaju naročito nakon što ju je posljednji advokat odbio zastupati zbog njenog nezrelog i neodgovornog ponašanja. Trenutno starateljstvo nad djecom ima Kevin jer Britney mora ispuniti nekoliko sudskih obaveza kako bi je uzeli u razmatranje za starateljstvo.