Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepsi stan ima moja baka
A jbt, svi ovi bogatasi su malo...
Jadan on, nije ovo bez veze...MJ legenda bio i ostace.
Kakav kralj popa, sodoma i gomora, pedofil ,narkoman, rasipao svoje bogastvo na drogu i alkohol umjesto da da siromašnim, zato je i crko. A ako se nekome ne sviđa komentar dabogda i ja crko ako budem imao ko on a isto radio.
Ne boj se neces nikad , a mozda ni tad imati ko on. I prestani vise sa iskanjem SADAKE, rat je davno zavrsio.....prihvati se motike. Nema hljeba bez motike. TITO
Sir torotan u piti je glotan
hajd znaj sta je tu bilo???
cuj razasute bas fino poredane bočice
Jes se nadrobio
Ovaj Majkl jeo lijekove kao ja kokice :(
ovo udarna vijest...
Kako sam rođen tako treba i da umrem. Toliko je čovjek želio da potisne svoju genetsku strukturu da se na kraju sav raspao. Laka mu crna zemlja.