Showbiz
5

Policija Los Angelesa: Brad Pitt nije pod istragom zbog zlostavljanja svoje djece

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Policijska uprava Los Angelesa ne istražuje nikakve navode koji uključuju Brad Pitta ili njegovu djecu, prenosi Independent. Pitt negira sve navode o bilo kakvom zlostavljanju djece, rekao je izvor blizak glumcu.

"On stvari posmatra vrlo ozbiljno i kaže da nije zlostavljao svoju djecu. Žao nam je što ga ljudi pokušavaju predstaviti u najgorem mogućem svjetlu“, rekao je izvor za Independent i dodao kako Pitt čini sve za dobrobit svoje djece.

"Mislim da je najvažnije da on stvari gleda ozbiljno i da je spreman učiniti sve što će biti najbolje za njegovu porodicu", dodaje izvor.

Ranije je website posvećen svijetu slavnih TMZ saopćio da je američki glumac pod istragom policije u Los Angelesu i socijalnih službi zbog navoda da je verbalno i fizički zlostavljao svoju djecu. Navodno je zlostavljanje razlog razvoda, a incident koji je sve pokrenuo desio se prošle srijede kada je porodica bila u privatnom avionu.

Prema izvorima bliskim porodici, Pitt se napio i počeo vrištati i fizički zlostavljati djecu. Avion je sletio u 20 sati u srijedu, a svjedoci kažu da je Pitt nastavio bjesnjeti te da je čak pokušao aerodrom napustiti na cisterni za gorivo.

Neko je anonimno prijavio incident socijalnim službama koje su ispitale Brada i Angelinu, a u planu im je da ispitaju i djecu.

Jolie (41) je zahtjev za razvod braka podnijela 15. septembra. Ona traži starateljstvo nad šestero djece te da se Pittu dozvoli posjeta. Independent prenosi da će Pitt tražiti zajedničko starateljstvo.