Ako treba i kožu će "zguliti"
0

Pogledajte kako su se slavni u Hollywoodu obukli za Noć vještica

Sarajevo-x.com
Heidi Klum
Noć vještica ili Halloween je noć uoči 31. oktobra. U toj noći, ukoliko želite, možete se dobro zabaviti, a ukoliko niste od onih koji vole kostimirane avanture, čuvajte se da vas drugi ne uplaše.

Ova noć se obilježava uglavnom u Irskoj, SAD-u, Kanadi, Puerto Ricou, Australiji i Novom Zelandu, a odgovara katoličkom blagdanu Svih svetih. Međutim, događaj se proširio i na još neke države. Ukoliko ćete ga obilježavati, onda se potrudite da smislite što maštovitije kostime. Evo kako su to uradile ove godine neke od slavnih osoba.

Model Heidi Klum je "zgulila" kožu za ovaj događaj. Na jednoj od zabava se pojavila u kostimu koji zaista i priliči ovakvom događaju, mada je Heidi i od ranije poznata po maštovitim kreacijama na ovakvim događajima. Simpatična je bila i glumica mnogobrojnih komedija Bette Midler, ali i muzičar Stevie Wonder. Brooke Shields se pak odlučila za imitaciju poznatog filma o porodici Adams, dok je britanski model Kelly Brook izgleda pravi ljubitelj serijala filmova Twilight Saga.