Bogati tata ne žali novac
0

Pogledajte dvorac kćerke šefa Formule 1

Sarajevo-x.com
Petra Ecclestone, 22-godišnja kćerka šefa Formule 1 Bernieja Ecclestona, prema navodima američkih medija, kupila je pravi dvorac na Beverly Hillsu, koji je na tržištu bio od 2009. godine i prodavao se za vrtoglavih 150 miliona dolara.

Luksuzna vila, koja je prethodnobila u vlasništvu Candy Spelling, supruge slavnog producenta Aarona Spellinga, ima 14 spavaćih soba, 27 kupatila, kuglanu, kozmetički salon, nekoliko drugih pomoćnih soba, a da se tek ne spominje parking na koji može stati 100 automobila.

No, uprkos tome što je tražila tako ogromnu svotu novca, koliko možda vila i vrijedi, portal TMZ je izvijestio da je udovica legendarnog producenta prihvatila i znatno manji iznos od onog koji je prvobitno tražila za imanje.

TMZ tvrdi da je Candy pristala na upola manji iznos, odnosno na 75 miliona dolara. Budući da je imovina Bernieja Ecclestona procijenjena na četiri milijarde dolara, ovih 75 miliona za njega sigurno neće biti nikakav problem. Sretnica Petra koja je dobila ovu vilu je modna dizajnerica i već posjeduje 56.000.000 funti vrijednu kuću - poklon bogatog oca.