Učesnici garantuju vrhunsku zabavu
75

Počinje nova sezona Coloseum Star Showa by Emir Cocalić

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Popularni voditelj Emir Cocalić će 20. decembra prirediti još jednu nezaboravnu večer u Coloseum-Clubu sa mnoštvom zabave, nagrada i iznenađenja za sve posjetioce.

Nakon skoro godinu dana od posljednjeg Coloseum Star Showa, Emir Cocalić se ponovo vraća pred sarajevsku publiku kojoj obećava vrhunsku zabavu.

"Ovog puta sa mnom na sceni će biti više od 50 učesnika, muzičara, glumaca i ljepotica. Kao posebne goste imat ću bend Milligram, a tradicionalno će tu biti i Berin Buturović i njegov bend", najavljuje Cocalić.

No, to nije sve. Cocalić je pripremio i gosta iznenađenja, a ko je upitanju saznat će svi koji dođu 20. decembra u Coloseum-Club.

"Dvadeseti decembar je datum na koji sam ja prije 17 godina zaplovio u voditeljske vode na tadašnjem Radiju Stari Grad. Osim toga, ovaj sam datum izabrao jer svi znamo da je 21.12. najavljen smak svijeta pa želim da se prije toga svi dobro zabave", našalio se Cocalić i pozvao sve da dođu i dožive vrhunski provod.

Uz kreativno osmišljen zabavni program, sve posjetioce očekuje mogućnost osvajanja vrijednih i mnogobrojnih nagrada kroz instant nagradne igre.