Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj ona pod stresom. Cudo mi u BiH nismo svi sijedi. :)
onda je zeljko samardzic pod velikim stresom
Ti si i dalje gl.up.
opet glupi komentari pa sta je ovo?
Ku.rt.onu jedan ma.loum.ni, ko si ti da mi govoriš da je moj komentar gl.up, eto mi smo svi gl.upi, a ti si pametan, i to toliko da nemaš ništa pametnije da radiš, nego na Sax-u pišeš čiji je komentar gl.up a čiji nije, u pi.čku ma.te.rinu. Gl.up si i ti i onaj ko te napravio. Vjerovatno tvoj tvorac nije znao da ovoj planeti nije potreban još jedan gl.upan.
@ludabudala Ovo je jedan pametan komentar! Svaka Cast!
Ja sam u 20. počela sjediti, poslati ću vam svoju fotografiju pa objavite članak i o meni.
nemam ni jedan pametan komentar vezano za ovu vijest ali ne pisem ni gluposti! zato kazem da ukupno sad ima 14 bezveze komentara. ne uracunavam moja 3 i tvoj 1! ali ako hoces znaci ima ukupno 18 glupih komentara! :)
deder ti jedan pametan stavi m.ate.re ti
hello. i love you very much . can i have a sex with you?
i jos. ako je ona najljepsa zena danasnjice.. ebo danasnjicu u pi..u ma.erinu
koje razocarenje a mislili smo da je na njoj sve \"prirodno\"
\'ta ce Jenifer Lopez ja joj kroz noge probacivao. P.S. Ovi majorizirani bas nemaju smisla za humor. Primjer je ovaj Komsicoglu hahahha
joj sto ona ima seljacku facu u p.m. ljepsi je moj komsija ibro od nje a za komsinice i da ne pricam
jos 5 glupih komentara iznad gore
tako je @hans i ja sam poceo cim se zapucalo,isto tako s 13-14 godina.. a ova zliba od glumice je jedan od vecih krkana sto se danas mogu vidjeti
Mamu ti j.eb.em, ja sam počeo sjediti u 14, u 18 sam bio bjel ko kreč. Pa je.bo vas ja, imamo mi i svoje probleme, baš nas briga što si ti počela sjediti u 23. Je.b.em i tebe i muža ti rahitičnog.