Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Natak\'o bih je na labuda ko maticu na šaraf..
U jbt kakva vjest,odusevljena sam ,Pippa je samo poznata po izvikanoj sexi guzi ,nista posebno..i nemojte mi odmah da sam zavidna ,,
pipa ili slavina.. isto ti dođe--
digla se prasina oko ove pipe a cura je prosjecnog izgleda...
Istina je to što ti kažeš, ali... Ako se analizira bilo ko na takav način, onda se može reći, pa samo to je dobro, ostao je bezveze. Ipak, ona ima \"ono nešto\" što mnoge muškarce privlači.
pipa,pipni mi ga!
Dajte stvarno ljudi procistite tu nepismenu redakciju, jeste li vi normalni? Pazi ovo - pomislio da ona i Antoine HODAJU. Pa gdje su posli?
Jao vijesti, pa kojeg pliga ovo zanima.
who the f.ck is pippa middleton?
ne navlaci raju na onaj adsfly
@slike Jarane daj mi broj telefona od ove na sliki da je pitam da se uda za mene joj jest dobra treba nikad bolje nisam ni vidijo
koji je ovo koorac od portala, syebali su sad i refresh rate igra mi stranica ko luda
Da mi je ovog Antonia izkarat!
flertovala??? bem ti seljake..
http://j.gs/1663782/mypictures slike niste objavili :D